Kimrok Oy
Mittalaitteet ja työvälineet
""""""""""
>

Sisäilmanlaadun mittarit

CDT2000-rH-D Hiilidioksidi CO2-, kosteus-, lämpötilamittauslaite

CDT2000-rH-D on suunniteltu huonetilojen hiilidioksidipitoisuuden sekä kosteuden ja lämpötilan mittaukseen ja valvontaan. CDT-sarjan anturit mittaavat lämpötilan (T) sekä hiilidioksidipitoisuuden (CO2) käyttämällä alan standardiksi muodostunutta NDIR-mittausta. Laite toimitetaan pöytäjalustalla sekä verkkolaitteella. Mahdollista asentaa myös seinälle.

Lue lisää

CDT2000-D Hiilidioksidi CO2 + lämpötilamittauslaite

CDT2000-D on suunniteltu huonetilojen hiilidioksidipitoisuuden (CO2) sekä lämpötilan mittaukseen ja valvontaan. CDT-sarjan anturit mittaavat lämpötilan (T) sekä hiilidioksidipitoisuuden (CO2) käyttämällä alan standardiksi muodostunutta NDIR-mittausta. Laite toimitetaan pöytäjalustalla sekä verkkolaitteella. Mahdollista asentaa myös seinälle.

Lue lisää

pSENSE II CO2-, lämpötila- ja kosteusmittari

pSENSE II mittaa ja tallentaa CO2 (hiilidioksidi)-, lämpötila- ja kosteusarvoja. Mittari laskee myös kastepisteen ja märkälämpötilan.

Lue lisää

AirFlow IAQ910/7515 Sisäilmanlaadun mittari

IAQ910/7515 onerinomainen mittari CO2 -arvojen mittauksiin. Ilmastointialan ammattilaiset käyttävät sitä sisäilmanlaadun mittauksiin kouluissa, toimistoissa, teollisuudessa ja sairaaloissa.

Lue lisää

AirFlow IAQ920/TC7575 Sisäilmanlaadun mittari

IAQ920/TC7575 mittaa samalla anturilla hiilidioksidia, lämpötilaa ja kosteutta nopeasti ja tarkasti. Tiedonkeruun kapasiteetti on 12 700 lukemaa.

Toimitus sisältää PC-ohjelman tiedonpurkua varten.

Lue lisää

Fluke 975 Sisäilmanlaadun mittari

Fluke 975 AirMeter vie sisäilman laadun mittauksen seuraavalle tasolle. Yhdessä vankassa, kädessä pidettävässä, helppokäyttöisessä mittauslaitteessa on viiden mittauslaitteen ominaisuudet.

Lue lisää