Kimrok Oy
Mittalaitteet ja työvälineet
""""""""
>

Äänitasomittarit

Tecpel DSL-330 Äänitasomittari

DSL-330 on tarkka, edullinen ja helppo-käyttöinen äänitasomittari esim. konsulteille, urakoitsijoille ja terveys-tarkastajille. Voit myös valita A- ja C- taajuuspainotukset, sekä nopean tai hitaan vasteajan.

Lue lisää

Tecpel DSL-331 Äänitasomittari, tallentava

Tecpel DSL-331 Äänitasomittari, tallentava

DSL-331 on muuten sama kuin DSL-330 malli, mutta varustettu mittaustulosten tallennustoiminnolla. Tarkka, edullinen ja helppokäyttöinen äänitasomittari esim. Konsulteille, urakoitsijoille ja terveystarkastajille. Voit myös valita A- ja C taajuuspainotukset, sekä nopean tai hitaan vasteajan.

Lue lisää

Tecpel DSL-336A Äänitasokalibraattori

Tecpel DSL-336A on äänitasomittarin kalibraattori, joka sisältää kaksi kiinteää äänitasosignaalia (94 dB ja 114 dB). Toimitetaan ½" -adapterilla. Kalibraattoriin voidaan kytkeä äänitasomittari tai mikrofoni joissa on 1" tai ½"-liitäntä.

Lue lisää

AMP SM-10 Äänitasomittari

Amprobe SM-10 -äänentasomittari on suunniteltu täyttämään useiden eri alojen mittausvaatimukset. SM-10 -äänentasomittari mahdollistaa A- ja C-mittaukset.

Lue lisää

AMP SM-20A Äänitasomittari

Amprobe SM-20A Äänentasomittari

Kaksi mittaustapaa yleisen äänitason (turvamääräykset, A) ja akustiikan mittauksiin (C)

Mittausalueet:

- A-painotus: 30~130dB

- C-painotus: 35~130dB

Taajuusvaste: 31.5Hz~8kHz

Lue lisää

AMP SM-CAL1 Äänitasokalibraattori

Amprobe SM-CAL1 on äänitasomittarin kalibraattori, joka sisältää kaksi kiinteää äänitasosignaalia (94 dB ja 114 dB). Toimitetaan asennetulla ½" -adapterilla, jonka avulla se voidaan kytkeä äänitasomittareihin ja mikrofoneihin, joissa on ½"-liitäntä.

Lue lisää