Kimrok Oy
Mittalaitteet ja työvälineet
""""""""""
>

Kosteusmittarit

Testo 605-H1 Kosteus-/lämpötilamittari

Testo 605-H1 on pienikokoinen, nopea, tarkka, helppokäyttöinen ja kääntyvän näytön omaava kosteus-/lämpötilamittari moneen erilaiseen kosteus-/lämpötilanseurannan mittauksiin.

Lue lisää

Testo 625 Kosteus-/lämpötilamittari

Testo 625 on nopea, tarkka ja helppokäyttöinen kosteus-/lämpötilamittari moneen erilaiseen kosteus-/lämpötilanseurannan mittauksiin.

Lue lisää

Fluke 971 Kosteus-/lämpömittari

Lämpötila ja kosteus ovat tärkeitä tekijöitä miellyttävän ja laadukkaan sisäilman ylläpitämisessä. Voit mitata kosteus- ja lämpöarvot nopeasti ja kätevästi Fluke 971 -lämpö- ja kosteusmittarilla. Fluke 971 on korvaamaton apuväline teollisuuden ja laitosten huoltohenkilöstölle, LVI-urakoitsijoille ja sisäilmanlaadun ammattilaisille. Kevyt ja käteen sopiva Fluke 971 on täydellinen työkalu ongelma-alueiden valvontaan. Fluke 971 -mittarissa on kestävä kotelo ja anturin suojana taitettava kansi.

Lue lisää

FLIR MR77 Kosteus-/lämpötilamittari

FLIR MR77 on monitoiminen kosteus-/lämpötilamittari. Mittarissa on kosteus-/lämpötilasensorin lisäksi infrapunalämpötilamittaus (IR) sekä pintakosteusmittaus 19mm saakka.

Lue lisää

TROTEC T660 Rakennekosteusmittari

TROTEC T660 Rakennekosteusmittari

Materiaalin kosteusmittari T660 on dielektrinen kosteusmittari, jolla voidaan mitata kosteutta tai kosteuden leviämistä nopeasti ja pintaa rikkomatta aina 4cm:n syvyyteen asti.

Lue lisää

Tecpel TMM-590 Kosteusmittari puulle

TMM-590 kosteusmittarilla voidaan mitata puun kosteus helposti ja nopeasti. Numeronäytön lisäksi mittarissa on merkkivalot.

Lue lisää

TROTEC T-210 Kosteus-/lämpötilamittari

TROTEC T-210 Kosteus-/lämpötila mittarin avulla voidaan mitata nopeasti ja helpos-ti ilman lämpötilaa ja suhteellista ilman kosteutta sisätiloissa. Molemmat mittaustulokset näytetään reaaliajassa pseudo-värinäytöltä.

Lue lisää

Lufft E200 / TROTEC T200 Kosteus-/lämpötilamittari

Kosteusmittari E200 (kiinteällä anturilla)

EI ENÄÄN SAATAVILLA, KORVAAVA MALLI TROTEC T-210!!!

Sisäilman seurantaan mm. valvomoille, museoille, varastoille, ilmastointikanaville jne.

Lue lisää