Kimrok Oy
Mittalaitteet ja työvälineet
""""""""
>

Kosteusmittarit

Testo 605-H1 Kosteus-/lämpötilamittari

Testo 605-H1 on pienikokoinen, nopea, tarkka, helppokäyttöinen ja kääntyvän näytön omaava kosteus-/lämpötilamittari moneen erilaiseen kosteus-/lämpötilanseurannan mittauksiin.

Lue lisää

Testo 625 Kosteus-/lämpötilamittari

Testo 625 on nopea, tarkka ja helppokäyttöinen kosteus-/lämpötilamittari moneen erilaiseen kosteus-/lämpötilanseurannan mittauksiin.

Lue lisää

Fluke 971 Kosteus-/lämpömittari

Lämpötila ja kosteus ovat tärkeitä tekijöitä miellyttävän ja laadukkaan sisäilman ylläpitämisessä. Voit mitata kosteus- ja lämpöarvot nopeasti ja kätevästi Fluke 971 -lämpö- ja kosteusmittarilla. Fluke 971 on korvaamaton apuväline teollisuuden ja laitosten huoltohenkilöstölle, LVI-urakoitsijoille ja sisäilmanlaadun ammattilaisille. Kevyt ja käteen sopiva Fluke 971 on täydellinen työkalu ongelma-alueiden valvontaan. Fluke 971 -mittarissa on kestävä kotelo ja anturin suojana taitettava kansi.

Lue lisää

MC-380XCA Rakennekosteusmittari

MC-380XCA on nopea ja luotettava, mikroprosessoriohjattu rakennekosteusmittari puun ja rakennusmateriaalien kosteusmittaukseen. Mittaria voidaan käyttää mm. tuotevalmistuksessa, tarkastuksissa ja kosteusvaurioiden paikantamisessa. Mittarissa on valittavana kaksi mittaussyvyyttä: 10 mm ja 100 mm.

Lue lisää

Tecpel TMM-590 Kosteusmittari puulle

TMM-590 kosteusmittarilla voidaan mitata puun kosteus helposti ja nopeasti. Numeronäytön lisäksi mittarissa on merkkivalot.

Lue lisää