Kimrok Oy
Mittalaitteet ja työvälineet
""""""""
>

Ilmavirtaus- / ilmamäärämittarit

PHM-V1 Venttiilinsäätömittari

PHM-V1 on helppokäyttöinen, tarkka ja kestävä venttiilinsäätömittari ilmastointiventtiilien ja päätelaitteiden säätämiseen. Mittarissa yli 1000 esiohjelmoitua venttiiliä ja päätelaitetta.

Lue lisää

testo 417 Siipipyörä-anemometri

testo 417 on helppokäyttöinen, käyttövarma ja tarkka siipipyörä-anemometri ilmastoinnin mittauksiin sekä muihinkin kohteisiin missä ilmavirtausta- ja ilmamääriä mitataan.

Lue lisää

KIMO LV110-s Siipipyörä-anemometri

Helppokäyttöinen, käyttövarma ja tarkka ilmavirtaus-/ilmamäärämittari ilmastoinnin mittaus- ja säätötöihin (näyttää mittauskartiolla mitattaessa suoraan l/s).

Lue lisää

KIMO MP210 Mikromanometri

Ammattilaisen mittauslaite ilmastoinnin mittaus- ja säätötöihin (käytettävissä mm. yksiköt: l/s, m3/s, m3/h, Pa, m/s, °C). Suuri valaistu näyttö, selkeät käyttökytkimet ja suomenkielinen käyttöympäristö tekevät mittaamisesta vaivatonta.

Lue lisää

AirFlow LCA301 Siipipyöräanemometri

LCA301 on kevyt, tukeva ja helppokäyttöinen siipipyöräanemometri, jolla saat tarkat ja luotettavat mittaustulokset.

Lue lisää

AirFlow LCA501 Siipipyöräanemometri

LCA501 on käsikäyttöinen, digitaalinen siipipyöräanemometri ilmannopeuksien ja ilmamäärien mittauksiin.

Lue lisää

AirFlow TA410 Kuumalanka-anemometri

TA410 on tarkka, edullinen ja luotettava ilmannopeusmittari ammattikäyttöön. TA410 mittari näyttää sekä ilmannopeuden että ilmanlämpötilan. Mittarissa on suuri helppolukuinen LCD-näyttö, teleskooppianturi. Käyttökohteita mm. Ilmastointijärjestelmien mittaukset, -käyttöönotot, ilmastointikoneistojen ja -järjestelmien huollot ja ylläpidot.

Lue lisää

AirFlow TA430 Kuumalanka-anemometri

TA430 kuumalanka-anemometri on tarkka ja monitoiminen mittauslaite joka näyttää ilmannopeuden ja lämpötilan yhtäaikaa. TA430 mittarilla teet ilmastointijärjestelmien mittaukset, käyttöönotot, ilmastointikoneistojen- ja järjestelmien huollot sekä ylläpidot. Ilmavirtaus ja ilmamäärämittaukset kanavista sekä myös säleiköistä. Mittarissa tiedonkeruu mahdollisuus ja mittaustulosten käsittely LogDat2 PC-ohjelmalla.

Lue lisää

AirFlow TA440 Kuumalanka-anemometri

TA440 kuumalanka-anemometri on tarkka ja monitoiminen mittauslaite joka näyttää kolmea eri mittaussuuretta yhtäaikaa. TA440 mittarilla teet ilmastointijärjestelmien mittaukset, käyttöönotot, ilmastointikoneistojen- ja järjestelmien huollot sekä ylläpidot. ilmavirtaus ja ilmamäärämittaukset kanavista sekä myös säleiköistä sekä lämpötila ja kosteusmittaukset. Mittarissa tiedonkeruu mahdollisuus ja mittaustulosten käsittely LogDat2 PC-ohjelmalla.

Lue lisää

AirFlow TA465 Monitoimimittari

TA465-sarjan mittarit ovat kannettavia, monipuolisia ja helppokäyttöisiä kuumalanka-anemometrejä. Sarja on suunniteltu ilmannopeuden, paine-eron, lämpötilan ja kosteuden mittauksiin. Laskennallisesti saadaan myös ilmamäärä (l/s, m3/h, m3/s), märkälämpötila, sekä kastepiste. TA465 -sarjan mittarit ovat yhteensopivia laajaan anturivalikoimaan, joista voit valita toiminnoiltaan ja ominaisuuksiltaan erilaisia antureita.

Lue lisää

Alnor LoFlo 6200 Ilmamäärämittari (huppumittari)

LoFlo Balometri® on erinomainen mittauslaite mitattaessa erittäin pieniä ilmamääriä.

Sillä voi luotettavasti ja tarkasti mitata ilmamääriä alueella 17 ... 850 m3/h.

Laite on kevyt ja soveltuu mm. asuin- tai liiketilojen mittauksiin.

Lue lisää

AirFlow PH731 Monitoimimittari (huppumittari)

PH731 on elektroninen huppumittari ilmamäärien mittaamiseen mm. venttiileistä, säleiköistä ja kanavista. Erinomainen valinta mm. LVIS-asentajille ja kiinteistöhuolloille. Ergonomisesti muotoiltu ja kevyt PH731 on monitoimimittari, jossa on huppumittari ja irroitettava monikäyttöinen paine-eromittari +kuumalanka-anemometri. Samalla mittarilla kaikki ilmamäärämittaukset

Lue lisää

AirFlow PVM610 Mikromanometri

PVM610 on helppokäyttöinen, tarkka ja luotettava mikromanometri, jossa myös laskennallinen ilmannopeus.

Lue lisää

AirFlow PVM620 Mikromanometri

Kestävä ja helppokäyttöinen mikromanometri ilmastoinnin tarkistus- ja säätömittauksiin.

Lue lisää

testo 510 Paine-ero mittari

testo 510 on pienikokoinen, tarkka ja edullinen paine-eromittari

Lue lisää

Fluke 922 Mikromanometri

Fluke 922 Mikromanometri analysoi ilman virtausnopeuden helposti.

LVI-alan ammattilaiset toivovat yksinkertaisia ratkaisuja ilmastointiongelmien diagnosointiin. 

Lue lisää