Kimrok Oy
Mittalaitteet ja työvälineet
""""""""""
>

Tarkastuslaitteet

RIDGID micro CA-300 Tarkastuskamera

RIDGID micro CA-300 on helppokäyttöinen, tarkkakuvainen tarkastuskamera joka tallentaa kuvaa sekä JPG-muotoon (still-kuva) tai MP4-muotoon (video-kuva) sekä äänitallennus videokuvan kanssa sisäiseen muistiin (235 Mt) tai SD-muistikortille. Kamera on erinomainen apuväline kun täytyy päästä näkemään / tallentamaan (kuvaa) tarkastettava kohde vaikeapääsyisistä paikoista.

Lue lisää

RIDGID micro CA-100 Tarkastuskamera

micro CA-100 on pienikokoinen, tarkka ja helppokäyttöinen tarkastuskamera vaikeasti nähtäviin kohteisiin mistä pitää saada tarkka visuaalinen kuva.

Lue lisää

RIDGID microEXPLORER Tarkastuskamera

TUOTETTA EI ENÄÄN SAATAVILLA, KORVAAVA MALLI RIDGID CA-300 Klikkaa tästä uuden mallin tuotesivulle! 

Digitaalinen microEXPLORER helppokäyttöinen, tarkkakuvainen tarkastuskamera joka tallentaa kuvaa sekä JPG-muotoon (still-kuva) tai AVI-muotoon (video-kuva). Kamera on erinomainen apuväline kun täytyy päästä näkemään / tallentamaan (kuvaa) tarkastettava kohde vaikeapääsyisitä paikoista.

Lue lisää

RIDGID microDrain Kamerakela

microDrain on kevyt ja kompakti tarkastuskamerajärjestelmä moniin eri käyttötarkoituksiin (saatavissa 10 ja 20 metrin kamerakaapelilla). Kamerajärjestelmä on yhteensopiva RIDGID micro CA-300 tarkastuskameran kanssa.

Lue lisää

RIDGIG microReel Kamerakela

microReel on kevyt ja kompakti tarkastuskamerajärjestelmä moniin eri  käyttötarkoituksiin (30 metrin kamerakaapeli). Kamerajärjestelmä on yhteensopiva RIDGID  micro CA-300 tarkastuskameran kanssa.

Lue lisää